no-img
شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه

گزارش کارآموزی در کارخانجات تولیدی و صنعتی مشهد نخ | شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه


شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه
adsads

ادامه مطلب

DOC
گزارش کارآموزی کارخانجات تولیدی و صنعتی مشهد نخ
doc
اکتبر 15, 2015
۴,۰۰۰ تومان
0 فروش
۴,۰۰۰ تومان – خرید

گزارش کارآموزی کارخانجات تولیدی و صنعتی مشهد نخ


عنوان:دانلود گزارش کارآموزی در کارخانجات تولیدی و صنعتی مشهد نخ 

رشته:  پروژه کار آموزی دوره کارشناسی‌

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ۸۷

 

تاریخچه تاسیس کارخانه:
کارخانجات تولیدی و صنعتی مشهد نخ در زمینی به مساحت ۰۰۰/۱۰۰ متر مربع در سال ۱۳۶۱ تاسیس گردید. در ۱۲ بهمن ماه سال ۱۳۷۰ با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰۰ تن نخ پنبه ای معادل نمره ۲۰ انگلیسی و ۱۵۰۰ تن نخ آکریلیک در نمرات مختلف افتتاح گردید. متاسفانه در تاریخ بیست و نهم اسفند همان سال این کارخانه دچار آتش سوزی گردید و کلیه ماشین آلات خط تولید به کلی از بین رفت و بعد از گذشت ۳ سال از واقعه تاسف بار مجددأ این کارخانه راه اندازی شد. این کارخانه با استفاده از تکنولوژی RIETER سوئیس و SCHLAFHOREST آلمان یکی از بزرگترین تولید کنندگان نخ به طریقه چرخانه ای (اپن اند) می‌باشد. در حال حاضر کارخانه مشهد نخ دارای واحدهای ریسندگی نخ پنبه (سیستم اپن اند)، واحد ریسندگی نخ مصنوعی (سیستم اپن اند)، واحد ریسندگی نخ مصنوعی و مخلوط پنبه (سیستم رینگ)واحد رنگرزی (نخ و الیاف)، واحد تابندگی (که بزودی تبدیل به یک خط تولید جدید (سیستم رینگ) خواهد شد و واحد مهندسی صنعتی (کنترل کیفیت) می‌باشد.

واحد ریسندگی نخ پنبه: (سالن یک)
این واحد شامل خط حلاجی، کاردنیگ، در افریم با استفاده از تکنولوژی RIETER سوئیس و ماشینهای ریسندگی اپن‌اند با استفاده از تکنولوژی SCHLAFHOREST آلمان با ۲۸۸۰ کله ریسندگی می‌باشد که کلیه ماشین آلات بصورت اتوماتیک بوده ومجهز به سیستم کنترل نخ (اتومات) کرولب می‌باشد. و در تمام مراحل تولید فتیله و نخ توسط آزمایشگاه کنترل کیفیت از لحاظ نمره نخ، استقامت، ضریب تغییرات جرمی CV% و نقاط ضخیم و نازک Thick Place,Thic Place مورد کنترل قرار می‌گیرد. واحد ریسندگی نخ پنبه ای قادر به تولید سالانه ۴۰۰۰ تن نخ نمره ۲۴ انگلیسی (۲۴Ne) می‌باشد.

واحد ریسندگی نخ مصنوعی (سیستم اپن اند): ( سالن دو)
این واحد قادر به تولید انواع نخهای مصنوعی از قبیل آکریلیک، ویسکوز، پلی استر و مخلوط مصنوعی نظیر پلی استر- ویسکوز و آکریلیک- ویسکوز می‌باشد که شامل خط حلاجی، کاردینگ، در افریم با استفاده از تکنولوژی RIETER سوئیس و ماشینهای ریسندگی اپن‌اند با استفاده از تکنولوژی SCHLAFHOREST آلمان با حدود ۱۲۵۲ کله ریسندگی است که در این واحد نیز کنترلهای لازم به لحاظ کیفیت انجام می گیرد.
این سالن دارای ظرفیت تولید سالانه ۱۴۰۰ تن نخ نمره ۲۴ انگلیسی بوده ضمنا قادر به تولید نخ در نمرات ۱٫۶ الی ۳۰ انلگیسی می‌باشد. (توسط ماشینهای قدیمی اپن اند)

واحد ریسندگی نخ مصنوعی (سیستم رینگ): (سالن۳)
این واحد دارای خط حلاجی، کاردینگ، در درافریم با استفاده از تکنولوژی RIETER سوئیس و فلایر (تولید نیمچه نخ) با استفاده از تکنولوژی Zincer آلمان و ماشین‌های ریسندگی رینگ RIETER واتوکنر با استفاده از تکنولوژی SCHLAHPREST آلمان می‌باشد. که قادر است با الیاف کوتاه و بلند (سیستم نیمه فاستونی) کار کند. (در دو خط جداگانه) و دارای ۱۱۰۰۸۸ کله ریسندگی جهت الیاف کوتاه و ۲۸۰۸ کله ریسندگی جهت الیاف بلند می‌باشد. واحد ریسندگی نخ رینگ قادر به تولید سالانه حدود ۳۱۱ تن نخ معادل نمره ۲۴ انگلیسی جهت رینگهای زنسیر (الیاف بلند) و ۲۴۸۵ تن نخ معادل نمره ۲۴ انگلیسی جهت رینگ ریتر (الیاف کوتاه) می‌باشد بطور کلی این واحد دارای ظرفیت تولید سالانه ۲۷۰۰ تن نخ نمره ۴۰ متریک (۲۴ انگلیسی) می‌باشد.

واحد رنگرزی (نخ و الیاف):
قسمت رنگرزی کارخانه از دو سیستم جداگانه «رنگرزی الیاف» و« رنگرزی نخ» تشکیل شده است که می‌تواند همزمان الیاف و نخ ساخته شده را رنگ نماید بدین ترتیب به سهولت می‌توان بر اساس خواسته مشتریان نخ‌های رنگی، ملانژ، افکت و اسپوت را تولید کند.
شامل دو دستگاه اتوکلا و رنگرزی با ظرفیت رنگرزی ۸۰۰ کلیو گرم نخ و ۱۰۰۰ کیلوگرم الیاف در هر بچ می‌باشد که در صورت لزوم می‌تواند سالانه ۲۳۸۰ تن نخ و ۱۱۰۰ تن الیاف رنگرزی می‌نماید. در ضمن این واحد مجهز به آزمایشگاهی با تجهیزات پیشرفته و مناسب و دارای دستگاه کالرمچینگ می‌باشد.

واحد مهندسی صنعتی:
این واحد دارای زیر مجموعه‌های
• آزمایشگاههای مجهز کنترل کیفیت uster استحکام و نایکنواختی (تست مقاومت، تست ضریب تغییرات جرمی CV% ونقاط ضخیم و نازک ThinPlace,Thickplace برای نخ و فتیله سنجش ضایعات گیاهی پنبه «خاک، الیاف کوتاه، ضایعات گیاهی» و آزمایشگاه شیمی جهت تجزیه الیاف و نخ و تست چربی پنبه)
• با خرید تجهیزات آزمایشگاهی جدید این کارخانه تنها آزمایشگاه مجهز در استان خراسان خواهد شد.
• خط بسته بندی ریلی با سیستم بارکد که دارای ظرفیت بسته بندی روزانه ۲۵ الی ۳۰ تن نخ را داراست
• انبارهای نگهداری مواد دارای سیستم بارکد بوده و خدمات پس از فروش را سریع و آسان به مشتریان می‌رساند.

تعداد پرسنل:
تعداد پرسنل این کارخانه ۶۲۰ نفرند که در نظام ۴ شیفت مشغول بکار می‌باشند. در قسمت اداری شیفت کاری هر روز ۸ صبح الی ۱۶ بعد از ظهر (به استثنای جمعه)
افراد شاغل در قسمت کنترل کیفیت ۲۰ نفرند. مسئول کنترل کیفیت لیسانس نساجی- سرپرست کنترل کیفیت فوق دیپلم مدیریت صنعتی و بقیه افراد دیپلم ریاضی دارند و با اینترنت و نرم افزار Exccel آشنایی کامل دارند این افراد زیر نظر مدیر مهندسی صنعتی انجام وظیفه می‌کنند.



موضوعات :
گزارش کارآموزی
ads

درباره نویسنده

admin 785 نوشته در شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Secured By miniOrange