سایت در حال بارگذاری است ...

کار آموزی كارخانه توس چيني

عنوان: کار آموزی كارخانه توس چيني

رشته:  پروژه کار آموزی دوره کارشناسی‌

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: 17

 

تاريخچه :
اين كارخانه درسال 1370 بامساحتي برابر 160000 هكتارتاسيس شده است كارخانه درحال توسعه وپيشرفت است به طوري كه قسمت وتوسعه آن بامسافتي بالغ بر 75×450 متر تا 3 الي 4 ماه ديگر مورد بهره برداري قرارخواهد گرفت . كادرمتخصصين كارخانه شامل مهندسين شيمي وسراميك مي باشد وتعداد پرسنل كاري آن 450 نفر است كه اكثر قريب آنها خانم مي باشند درحال حاضر توليد روزانه كارخانه درحدود 3500 محصول مي باشد اين كارخانه لوح تقدير وكيفيت برتر راازكشورهاي فروژ , آمريكا , انگليس , وآلمان دريافت نموده است ودارنده استانداردملي مي باشد وبه عنوان واحد نمونه درچندين سال ازجمله سالهاي 75 و 78 شناخته شده است . ازديگرافتخارات كارخانه استفاده ازظروف اين كارخانه دراجلاس سران كشورهاي اسلامي مي باشد. درحال حاضر فقط به كشورهاي عربي وآلمان صادرات دارد.
1- مراحل قبل ازتوليد :,
1-1-طراحي : طرح ها و شكل هاك محصولات توس چيني برگرفته ازكاتالوگهاي خارجي است ضمن اينكه تغييراتي توسط طراحان كارخانه روي آنها صورت مي گيرد وبه طور معمول هر 5/1 الي 2 سال طرح هاك جديدي وارد بازار مي شود.
2-1 مواد اوليه : مواد اوليه موردنياز سنگ آهك , فلوسپار وكائولين مي باشد كه ازمعادن داخل وخارج از كشور تهيه مي شود.
1- مراحل توليد :
1-2- آسياب : مواد اوليه به قسمت سنگ شكن كه خارج ازكارخانه است منتقل شده وبه قطعات كوچكتري تقسيم مي شود اين قطعات وارد مخازن درحال چرخش به نام بالمين مي شود كه توسط گلوله هايي كه داخل مخازن موجود است سنگها آسياب شده وبه پودر تبديل مي شود.
2-2- جرم گيري : مواد پودرشده ممكن است داراي ذرات آهني باشند كه باعث ايجاد لكه هاك سياه برروي محصول مي شوند وازاين طريق كيفيت محصول راپايين مي آورند به همين دليل توسط دستگاه منگنت ذرات آهن راازآن جدا نموده تا پودر مناسب به دست آيد.
3-2- تهيه خمير چيني : بااضافه كردن آب به پودرسنگ , دوغاب به دست مي آيد. اين دوغاب توسط لوله هايي به دستگاهي كه داراي الكلهاي ريزي مي باشد برده شده تابه دوغاب صاف تبديل شود. دوغاب صاف شده توسط دستگاه فيلتر پرس تحت فشار قرارمي گيرد تاآب اضافي آن خارج شود به خمير توليد شده دراين مرحله كيك مي گويند قسمتي ازكيك توسط((الكترودر)) به صورت استوانه درمي آيد كه به آن كالباس مي گويند . مولكولها دركالباس به صورت منظم ودايره وار قرار دارند وفرق آن باكيك دراين است كه هيچ هوايي درآن وجود ندارد درغير اينصورت باعث توليد حباب درچيني مي شود كه باعث ترك خوردن محصول مي شود. كالباس ها درسايزهاي مختلف ازجمله 10 ، 12 و16 تهيه مي شوند.

4-2- فرم دهي :
1-4-2- قسمت فرم دهي : دراين قسمت كالباسها توسط كالباس بر برش داده مي شوند و به ورقه ها ي يكساني تبديل مي شود . هرورقه كالباس روي قالبي گچي قرار مي گيرد وتوسط كلگي از بالما والپيندل ازپايين فرم داده مي شود وقسمتهاي اضافي آن به صورت دستي برداشته مي شود ، سپس وارد خشك كن بادرجه حرارت 80 تا 90 درجه مي شود.
براي مثال بشقاب ها وقتي فرم داده مي شود ، سپس وارد خشك كن مي شود ويك دورمي چرخند بعد از اينكه مقداري خشك شوند به وسيله ساك شن ازروي قالبهاي گچي به خشك كن بعدي منتقل داده مي شوند درخشك كن بعدي كاملا خشك شده سپس بوسيله مسئول آن قسمت جمع آوري شده وبه قسمت بعدي منتقل مي شود.
2-4-2- ريخته گري : به قسمتي ازكيك كه براي تهيه چيني ها ي هوايي كه حجم بيشتري دارند مثل قندان – كوري و… استفاده مي شود , مقداري روان ساز اضافه شده وبه دوغاب تبديل مي شود . اين دوغاب توسط شيلنگ درون قالبهاي ريخته گري گچي ريخته مي شود زمان ماندن دوغاب معمولا 6 تا 8 دقيقه است كه اين زمان به عمق قالب وضخامت آن بستگي دارد. درمرحله بعد قالب رابرمي گردانند تا دو غاب اضافي آن خارج شود سپس قالبها رابه حالت اوليه برمي گردانند . بعد اربرداشتن درقالب ، لبه اضافي آنرا جدا مي كنند ووسيله فرم داده شده رااز آن خارج مي كنند ، وسايلي مانند نمكدان كه نياز به سوراخ دارند رابا شابلون سوراخ مي كنند .

مطلب مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید برای دوستانتان
درباره این مطلب نظر دهید !

محصولات مرتبط ...

محصولات زیرا حتما ببینید ...