پردازش تصویر ادغام اطلاعات برای رتینوپاتی دیابتی با استفاده از الگوریتم CAD درعکسهای فوندوس دیجیتال رنگی
موضوع پروژه: مقاله پردازش تصویر ادغام اطلاعات برای رتینوپاتی دیابتی با استفاده از الگوریتم CAD درعکسهای فوندوس دیجیتال رنگی
بهمراه فایل ورد،فایل پاورپوینت
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)-۱۳ صفحه
فرمت فایل: PowerPoiant (قابل ویرایش)-۲۶ صفحه
چکیده – تأثیر مخرب بیماری دیابت بر روی شبکیه را رتینوپاتی دیابتی((DRمی نامند که عامل اصلی نابینایی در جمعیت در حال کار در کشورهای جهان است. تصویر برداری به منظور تشخیص بیماری رتینوپاتی میتواند منجر به درمان موفقیت آمیز در پیشگیری ازدست دادن بینایی گردد با پیشرفت بیشتر این بیماری، اختلالات جدیدی از جمله هومورژها در سطح شبکیه آشکار می گردند وجود این جراحت در سطح شبکیه می تواند بطور جدی بینایی را مختل نماید. تشخیص پاتولوژی هومورژ در شمار زیادی از تصاویر تولید شده مرتبط با روشهای تصویر برداری زمان بر، پر هزینه و توام با خطای انسانی می باشد. هدف این مقاله بررسی اتوماتیک تصاویر رنگی شبکیه به منظور تشخیص بر مبنای پیکسل و دسته بندی سریع و دقیق پاتولوژیهای قرمز رنگ شبکیه (هومورژها) با استفاده از تکنیک ادغام اطلاعات و سپس تشخیص بیماری DR در مراحل اولیه آن به منظور آغاز درمان موثر میباشد. در پایان روش پیشنهادی با نتایج بدست آمده از سایر روشها مقایسه گردیده است و نشان داده شده که روش مذکوردر عمل از دقت بالاتری بمنظور تشخیص پاتولوژی هومورژها برخوردار می باشد و دارای حساسیت ۹۲٫۹درصد میباشد.
کلید واژه– رتینوپاتی دیابتی (Diabetic Retinopathy) ،تشخیص پاتولوژی هومورژهای شبکیه،ادغام اطلاعات،تقسیم بندی، دسته بندی.
-۱ مقدمه
دیابتی رتینوپاتی جزو خطرناکترین و شایعترین بیماریهای سیستم بینایی انسان به شمار می آید و اصلی ترین عامل نابینایی و کم بینایی در بزرگسالان بین ۲۰ تا ۶۰ سال یاجمعیت کار جوامع غربی می باشد [۱] علاوه بر این ، برطبق پیش بینی سازمان بهداشت جهانی تعداد کل بیماران دیابتی تا سال ۲۰۱۰ میلادی به ۲۲۱ میلیون نفر خواهدرسیدطبق آمار منتشر شده، خطر ابتلا به نابینایی درافراد دیابتی حدود ۲۵ برابر بیشتر از افراد سالم است.
دیدگاه ها