no-img
شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه

پایان نامه دستگاه های مرغداری، مهندسي مکانیک | شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه


شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه
adsads

ادامه مطلب

DOC
پایان نامه دستگاه های مرغداری، مهندسی مکانیک
doc
اکتبر 1, 2015
۲۰,۰۰۰ تومان
3 فروش
۲۰,۰۰۰ تومان – خرید

پایان نامه دستگاه های مرغداری، مهندسی مکانیک


عنوان:  پایان نامه دستگاه های مرغداری، مهندسی مکانیک

رشته:  پروژه پایانی دوره کارشناسی‌،مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ۲۰۰

 

((فهرست))
عنوان صفحه
مقدمه
تاریخچه مرغداری جدید درایران .

فصل اول : سالن های مرغداری
بخش اول : بررسی سالنهای مرغداری از لحاظ ساختمانی
احداث سالن مرغداری وتاسیسات آن
مدت استفاده از لانه
اندازه ساختمان
طبقه بندی کلی سان ها
لانه های کوچک انفرادی
لانه های ردیفی
لانه های چند طبقه
بخش دوم :بررسی شرایطومصالح درمناطق مختلف
نوع آب وهوا
ساختمان ساده
ساختمان های دو سقفی
مصالح ساختمانی
چوب
سنگ
آجر
فلزی
بلوکهای سیمانی .
سمنت و بتون آرمه
عملیات ساختمانی
پی ساختمان
کف توری
کف معمولی
دیوار ساختمان
سقف
دروپنجره
اصول مهندسی ساختمان مرغداری

فصل دوم :گرمایش درصنعت مرغداری
بخش اول :گرمایش ذر سالن های مرغداری
سیستم های گرم کننده سالنهای مرغداری
انواع مولد های حرارتی در سالنهای مرغداری
سیستم های حرارتی
شرایط کلی مولدهای حرارتی درسالنهای مرغداری
موارد استفاده از مولد های حرارتی
مقایسه مزیتها ومعایب سیستم های گرم کننده سالنهای مرغداری
سیستم چهارشاخ
سیتم هوای گرم مرکزی (هیتر های معمولی)
سیتم دمنده هوای گرم در سالن مرغداری
سیستم دستگاههای مادر مصنوعی
سیستم های گرما تاب (تابشی)
سیستم گرمایش از کف

بخش دوم :عایق کاری درسالنها
ضرورت عایق کاری سالن های مرغداری
ضرورت عایق کاری در سالن های مرغداری
مزایای عایق کاری در زیر سقف
انتخاب جنس عایق
عایق توسط اسپری پلی یورتان

فصل سوم :سرمایش در صنهت مرغداری
سیتم های خنک کننده
راه کارهای کاهش دمای سالن های مرغداری
فواید سیستم خنک سازی تبخیری
سیتم مرطوب کننده

فصل چهارم :تهویه درصنعت مرغداری
بخش اول :ضرورت تهویه در سالن های مرغداری
تهویه درسالن های مرغداری
اهمیت سیستم تهویه مرغداری ها بر رشد جوجه گوشتی
اساس کار تهویه درسالن های مرغداری
انواع تهویه سالن های اجرایی پرورش طیور
تهویه (طبیعی) آزاد
تهویه مکانیکی
تهویه مصنوعی بافشار منفی
تهویه مصنوعی بافشارمثبت
تهویه مصنوعی بافشار مساوی
محاسبه دریچه های ورود هوا به سالن
محاسبه تعدادهواکش مورد نیاز

بخش دوم :انواع تهویه مکانیکی در سالن های مرغداری
روش های تهویه سالن های پرورش
تهویه فن جت
تهویه سقفی
تهویه عرضی
تهویه طولی (تونلی)
انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی
محاسبه تعداد هواکش ها در تهویه تونلی
تهویه ازکف

بخش سوم :تهویه صحیح در زمستان
اصول تهویه صحیح درسالنهای مرغداری در هنگام زمستان
نکات کلیدی در ارتباط باسیتم تهویه

فصل پنجم :آب مورد نیاز در صنعت مرغداری
بخش اول :آب سالم ونگهداری آن
نکات قابل توجه در مورد آب مصرفی مرغداریها
استفاده از آب تصفیه کن
مخزن آب (منبع)

بخش دوم :استفاده طیور از آّب به روش های مختلف
آبخوری ها
آّبخوری های دستی
آبخوری ناودانی
آبخوریهای اتوماتیک یا خودکار
آبخوری مخروطی آویز (زنگوله ای)
آبخوره ای قطره ای
آبخوری قطره ای سوزنی
سیستم آبخوری نیپل

فصل ششم :دان مورد استفاده در صنعت مرغداری
آسیاب
دانخور ی ها
دانخوری های ناودانی (طولی)
دانخوری های مدور یابشکه ای
دانخوری های اتوماتیک (خودکار)
انواع دانخوری اتوماتیک
دانخوری های ناودانی زنجیری
دانخوری های لوله ای بشقابی (حلزونی)
بالابر های مجهز به موتور
میکسر

نتیجه گیری
منابع

 

 

مقدمه

صنعت مرغداری بعد از نفت مهمترین صنعت در کشور به حساب می آید و با توجه به اهمیت این صنعت در سبد غذایی مردم تجربیات در ضمینه این صنعت و یا فته های علمی جدید می تواند ره آوردی برای پیشرفت این صنعت و حرکت رو به جلو در این صنعت شود تا شاید مقداری بتوانیم سرعت نزدیک شدن به کشورهای پیشرفته را بیشتر کنیم .

تاریخچه مرغداری جدید در ایران

تا چند دهه پیش ، پرورش طیور در ایران بصورت کاملاًروستایی و اولیه صورت می گرفت، بدین ترتیب که هر خانواده روستایی، تعداد معدودی مرغو خروس و سایر طیور اهلی از قبیل اردک و غاز و ندرتاً بوقلمون را برای مصرف خود،نگاهداری می نمود . اغلب منظور اصلی از نگاهداری این تعداد معدود طیور بومی نیزتهیه تخم مرغ مصرفی خانواده بوده و کمتر پرورش از نظر گوشت مرغ مورد توجه قرار میگرفت ، فقط نیمچه خروس های اضافی و یا مرغهای مسن و پیر را که از تخم رفته بودند ،به عنوان گوشت در جشن ها و عزاداریها به مصرف می رساندند .

در شهرها مصرف گوشتطیور بسیار پایین بوده و از مازاد تولید در روستاها تامین می گردید و از این گوشتماکول فقط در خانه اغنیاء و متمکنین و آنهم بعنوان غذای مخصوص مهمانی ها یا بیماران، استفاده می شد ، از این رو گوشت طیور نقش قابل توجهی در غذای روزمره مردم وجودنداشت . بعلاوه از نظر پرورش اقتصادی و اصلاح نژاد و تشخیص مرغهای بومی نیز هیچگونهاقدامی صورت نمی گرفت ، حال آنکه در کشورهای دیگر ، از دهها سال پیش به پرورش طیورتجارتی و علمی پرداخته و قسمتی از مصرف پروتئین حیوانی آنها را تولیدات طیور تشکیلمی داده است . به عنوان مثال از سال ۱۸۷۳ یعنی بیش از یک قرن قبل ، در آمریکا برایشناسایی و تولید نژادهای اصیل و تجارتی مرغ ، اتحادیه پرورش طیور آمریکا (The American poultry Association) تشکیل گردید و مقارن با آن ، نژادهای اقتصادی مانندپلیموت روک ، ویندوت وردایلندرد شکل گرفت .

این پایان نامه با آیین نامه نحوه نگارش و تدوین پایان نامه تهیه شده و آماده ارائه میباشد.

 



ads

درباره نویسنده

admin 785 نوشته در شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Secured By miniOrange