مدیریت محتوا CMS با asp.net ای اس پی
موضوع پروژه: سیستم مدیریت محتوا CMS با asp.net ای اس پی|نسخه نرم افزار:Asp.Net|
همراه با داکیومنت ۵۰ صفحه ای+پایگاه داده Sql Server + فایل پیاده سازی درasp.net
Microsoft Visual Studio
فهرست مطالب
چکیده
فصل اول
مقدمه.
مفاهیم و اصطلاحات
بیان مسئله
اهداف پایان نامه
ساختار پایان نامه
فصل دوم جداول پایگاه داده
جداول
AdminUsers
AdminUsers_Roles
Comments
ControlTypes
Countries.
Departments
FormEmails.
FormPages
Forms
Forms_Permissions
Forms_Roles
Roles
Skins
Sources
States
Statuses
StatusGroups
فصل سوم پیاده سازی
امکانات و قابلیتها
مثال کاربردی
سورس کد
فصل چهارم نتیجه گیری
نتیجه گیری و پیشنهادات
منابع و مراجع
چکیده انگلیسی
سیستم مدیریت فرم ها ( فرم ساز پیشرفته)
فرم های اینترنی یکی از مهم ترین ابزار یک وب سایت به شمار می رود . فرم ها به کاربران این امکان را می دهند که سایت دو طرفه بوده و نه تنها اطلاعات از طرف سایت به کاربر انتقال یافته بلکه اطلات از سمت کاربر نیز به سایت انتقال یابد .
فرم ها بسیار متنوع بوده و کاربرد بسیار زیادی دارند ; انواع فرم های عضویت ، فرم ثبت نام ، فرم های ورود داده و …. از جمله فرم های معمول در اینترنت هستند .
سیستم فرم ساز پیشرفته به شما این امکان را می دهد تا هر گونه فرمی را به راحتی و بدون هیچ گونه دانش فنی طراحی کنید ، اطلاعات پر شده آن را مشاهده و مدیریت نمایید .
بعضی از توانایی های این سیستم عبارت است از :
- ساخت فرم به تعداد نا محدود
- ساخت اجزای فرم
- فیلد متنی
- فیلد باز شو
- دکمه رایویی
- دکمه انتخابی
- دکمه ثبت
- دکمه تصویری
- و…
- تنظیم نحوه ذخیره و ثبت اطلاعات
- ذخیره در بانک اطلاعاتی و پانل مدیریت
- ارسال به پست الکترونیکی( ایمیل )
- ارسال توسط پیام کوتاه (Sms) به تلفن همراه
- و…
- تنظیم متن بالایی صفحه فرم توسط ویرایشگر پیشرفته متن
و…
از مهمترین و کاربردی ترین قابلیت های سایت , توانایی مدیر در ساختن انواع فرم های الکترونیک دریافت اطلاعات است که اصطلاحا e-form خوانده می شود . بهره گیری از فرم های دریافت اطلاعات , سایت را از ارائه یکسویه اطلاعات به کاربران خارج کرده و به مدیر سایت اجازه می دهد هرگونه اطلاعاتی که می خواهد از کاربر سایت تقاضا نماید . بدین سان سایت , علاوه بر جنبه اطلاع رسانی , می تواند امور اداری و تعاملات سازمان با ارباب رجوع را نیز بصورت تحت وب درآورد , یعنی محقق شدن ایده آل آی تی . اینکه در خانه بنشینی و همه کارهایت را با رایانه ات انجام دهید.
هم اکنون استفاده از فرم های دریافت اطلاعات در اغلب سایت های اینترنتی اینگونه است که طراحان سایت به ازاء هر فرم , جدولی در بانک اطلاعاتی و کد نویسی مجزایی انجام می دهند . به عبارت دیگر افزودن فرم جدیدی به فرم های قبلی سایت , مستلزم بکارگیری دوباره طراحان سایت توسط سازمان است . حال آنکه در parscms این قابلیت گنجانده شده است که مدیر سایت می تواند به هر تعداد , در هر کجا , و با هر مشخصاتی فرم الکترونیک خود را درست نماید و خود سایت در پس زمینه بانک های اطلاعاتی لازم را ایجاد می نماید . همچنین مدیر سایت هنگام ایجاد فرم می تواند تعیین کند اطلاعات فرم پس از پر شدن و ارسال از سوی کاربر به بانک اطلاعاتی سایت رود یا به ایمیل سایت یا شخص خاصی ارسال شود .
در قسمت دیگری از بخش مدیریت سایت , امکان گزارشگیری سطری و ستونی از اطلاعات اقرادی که فرم ها را پر کرده اند , قابل دریافت است . همچنین می توان با دریافت فایل خروجی txt , آن را در نرم افزارهای اتوماسیون یا بانک های اطلاعاتی درون سازمانی وارد import کرد که این خود به معنای اتصال سایت شما به سیستم های نرم افزاری درون سازمانی شماست . به علاوه پس از منقضی شدن اعتبار اطلاعات فرم , مدیر سایت می تواند اطلاعات پر شده را پاک نماید .
دیدگاه ها