no-img
شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه

سيستم ايمني کیسه هوا،ايربگ،air bag،كاربرد تكنولوژي پيشرفته در صنعت | شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه


شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه
adsads

ادامه مطلب

DOC
سیستم ایمنی کیسه هوا،ایربگ،air bag،کاربرد تکنولوژی پیشرفته در صنعت
doc
می 29, 2016
۸,۰۰۰ تومان
0 فروش
۸,۰۰۰ تومان – خرید

سیستم ایمنی کیسه هوا،ایربگ،air bag،کاربرد تکنولوژی پیشرفته در صنعت


عنوان: سیستم ایمنی کیسه هوا،ایربگ،air bag،کاربرد تکنولوژی پیشرفته در صنعت 

رشته:  پروژه تخصصی دوره کارشناسی‌،مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحه: ۲۰

بهمرا فایل پاورپوینت ppt در ۴۵ اسلاید

فهرست

مقدمه ۲
تاریخچه ۲
روش عمل ایربگ ۵
دستگاه کنترل و اعلام خطر ۵
محفظه یا قوطی شیمیایی ۶
کیسه نایلونی ۷
کیت های کیسه ایربگ از نظر نوع تغذیه گاز به دو دسته تقسیم می شوند ۹
مزیت ایربگ ۱۰
صدمات ایربگ ۱۰
ارتباط بین ایمنی کیسه هوا (airbag) و فاصله راننده تا فرمان ۱۱
حداقل سازی صدمات ایربگ ۱۲
تشخیص سیستم ایربگ ۱۲
غیر فعال کردن سیستم ایربگ ۱۲
محل نصب ایربگ ۱۳
ایربگ جلو ۱۳
ایربگ پهلو یا کناری ۱۴
ایربگ ران ۱۵
ایربگ زانو ۱۶
ایربگ ساق پا ۱۵
ایربگ پایین پا ۱۷
موارد باز نشدن ایربگ ۱۷

مقدمه:

یکی از سیستمهای ایمنی در خودروها استفاده از کمربند ایمنی می باشد که تا حد قابل ملاحظه ای (۳۶%)از پرتاب شدن سرنشین به سمت جلو و برخورد با قسمتهای مختلف خودرو از جمله داشبورد،غربیلک فرمان ، شیشه جلو و … جلوگیری می نماید که در عین حال به تنهایی نمی تواند در همه ضربات ایمنی لازم را برای سرنشینان ایجاد نماید .برای بهبود عملکرد سیستم کمربند ایمنی سیستم مکمل کیسه هوا طراحی شد که خطرات ناشی از تصادفات خطرناک را تا حدود ۱۸% کاهش می دهد.
این سیستم در دو نوع مکانیکی و الکترونیکی طراحی شده است که در یک خودرو می توانه از چندین ایربگ استفاده نمود : ایربگ سمت راننده (روی غربیلک فرمان) سرنشین جلو (روی داشبورد)ایربگهای جانبی که داخل صندلی راننده و سرنشین جلو قرار دارد و ایربگ سرنشینان عقب که داخل پشت سری صندلیهای جاو قرار میگیرند.

قبل از شروع صحبت در مورد ایربگ یک یادآوری ومرور خیلی ساده در مورد قوانین حرکت :همانطور که می دانیم هر جسم در حال حرکت دارای مومنتوم خطی است (حاصلضرب جرم جسم در سرعت آن )و نیز می دانیم که اگر نیرویی به جسم وارد نشود جسم در همان جهت قبلی با همان سرعت به حرکت خود ادامه می دهد.خودرو شامل چندین جسم است ،خود وسیله نقلیه و اجسام متحرک درون آن(یا همان سرنشینان) اگر جلوی حرکت این اجسام را نگیریم با همان سرعتی قبلی (سرعت خودرو)به حرکت خود ادامه می دهند حتی اگر خودرو به دلیل تصادف متوقف شده باشد( نتیجه این هم که خودتان می دانید چه می شود!!)..متوقف کردن جسم و یا همان صفر شدن مومنتوم زاویه ای نیازمند نیرویی است که در یک بازه زمانی بر جسم اعمال شود.اما کاری که سیستم های مکمل مانند ایربگ انجام می دهنداین است که با کمترین صدمه سرعت جسم راکم کرده و به صفر می رسانند( البته در مدت زمانی بسیار کوتاه کمترازیک چشم برهم زدن).
تاریخچه :
اولین ایده این بود “یک بالشتک هوای محافظت کننده از راننده هنگام تصادفات در فرمان خودرو” ، که در سال ۱۹۵۰ مطرح شد اما در ان زمان امکان تطبیق این طرح با سنسورهای مکانیکی و سیستم های کنترلی وجود نداشت
این طرح در ان زمان بعلت اینکه ایالات متحده برنامه هایی را اعلام کرد مبنی بر تجویز نوعی سیستم اتوماتیک محافظ سرنشین ماشینهای مسافرتی در سال ۱۹۶۹ ، جهش تازه ای یافت و در سال ۱۹۷۳ حتی تا مرز اجباری شدن ایربگ راننده برای اتومبیلهای جدید هم پیش رفت اما به هر حال این قانون به عللی مکرراً به تعویق افتاد.
این پیشرفتهای بوجود امده موازی شد با تحقیقات مستمر و پیاپی پژوهشگران مرسدس-بنز بر روی ایربگ که قبلا در اشتوتگارت در سال ۱۹۶۷ اعاز شده بود. این محققان در سالهای اولیه موانع زیادی پیش روی خود داشتند تا بر انها چیره شوند. سیستم حسگرها نیز درحال توسعه یافتن بود تا اینکه نوعی گاز و الیافی خاص نیز برای ایربگ پدید امد.
در اولین تست ها از هوای متراکم و فشرده شده و گاز Freon برای بار کردن ایربگ استفاده شد. اما تحقیقات و راهکارهای تخصصی ، استفاده از یک کیسه پارچه ای که توانایی باد شدن در چند میلی ثانیه را توسط یک منبع شارژ سریع در هنگام تصادفات داشت ، تثبیت کرد.
سرانجام پژوهشگران با استفاده از تکنولوژی موشک ، سدیم اسید با قابیت انفجار را برای این امر بکار گرفتند.
در سال ۱۹۷۱ مرسدس-بنز شماره ثبت انحصاری DE 2152902 C2 را برای این اختراع دریافت کرد و قرار داد.
جزئیات زیادی در این طرح جدید امنیتی بود که تا قبل از اماده شدن برای عرضه در اتومبیلها ،احتیاج به بهبود داشت.
ایربگ قابل اطمینان بودن خود را در بیش از ۲۵۰ تست ضربه ، ۲۵۰۰ تست برخورد غلتکها با خودرو و هزاران تستهای انفرادی دیگر که انجام شد ، اثبات کرد.
درهمان زمان ۶۰۰ خودرو نیز برای ازمایش های طولانی مدت جهت تست امکان عمل کردن ایربگ در زمان رانندگی عادی و بدون تحریک ، اماده شد.

تکامل بالشتک هوا با پیشرفت این صنعت در سال ۱۹۸۷ ایربگ سرنشین جلو نیز طراحی شد و در نمایشگاه فرانکفورت عرضه شد. به تدریج با تحقیقات بعمل امده اندازه ایربگ ها را کوچکتر کردند که همین امر باعث شد تا انواع دیگر ایربگ نیز ساخته شود از قبیل نوع پرده ای که در قسمت ستونها قرار میگیرد و در ضربات ناشی از پهلوی خودرو از سر و بدن سرنشینان محافظت میکند.



ads

درباره نویسنده

admin 785 نوشته در شبیه سازی، برنامه نویسی، پایان نامه دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Secured By miniOrange